Werkwijze

flexibel website marketing

Flexibiliteit

Afhankelijk van wat je nodig hebt, bieden wij heel flexibel onze diensten aan. Wij geven strategisch advies en maken reclame, huisstijlen, websites, teksten, beeld, filmpjes, infographics en nog veel meer. Daarnaast hebben wij de mogelijkheid om voor jou beeld en tekst te plaatsen op je website. Onze mensen hebben kennis van diverse systemen, zoals WordPress. Heb je tekort aan capaciteit, dan is het fijn als ook het plaatsen van content voor je gedaan wordt. Voor onze diensten kun je bij Web en Content een vast aantal uren per week afnemen, maar ook afspraken maken op projectbasis.

maatwerk beeld filmpjes

Maatwerk

Heb je foto's of een YouTube filmpje nodig, dan horen we graag eerst wat de bedoeling is. Waar nodig geven wij advies en maken daarna met alle plezier een offerte op maat. Hetzelfde geldt eigenlijk ook voor al onze andere diensten, zoals advies voor conversieoptimalisatie of een navigatieplan om je gebruikersvriendelijkheid te verhogen.

eigen locatie

Waar werken wij

Wij werken vanaf onze eigen locatie en loggen in op de systemen van de klant indien dat nodig is of van ons gevraagd wordt. Ontzorgen is ons motto en wij vinden dat wij dat het beste kunnen, wanneer al onze expertise bij elkaar zit. Heb je verder nog vragen? Laat het ons weten!