Websites

web en content websites

Digitalisering & groei

Web en Content levert websites of digitale platformen waarmee je de gewenste groei van je organisatie kunt realiseren. Afhankelijk van de ambitie van de organisatie, kan groei verschillende betekenissen hebben. Voor het ene bedrijf betekent het zijn of haar commerciële kansen optimaal benutten. Voor een andere organisatie kan het digitale platform weer een belangrijke informatiebron zijn voor de doelgroep.  Daarnaast kan het platform ondersteunend zijn bij de digitalisering van de organisatie. 

functionaliteiten website

Ouderen minder digitaal dan jongeren?

Afhankelijk van de bedrijfsstrategie adviseren wij om ook te kijken naar functionaliteiten. De vraag is namelijk wat je met je website wilt bereiken. Wil je bijvoorbeeld meer klanten of ben je een instelling die haar cliënten een afspraak wil laten maken via een digitaal platform? Op basis daarvan is het goed om rekening te houden met de gebruikersvriendelijkheid. Bestaat je doelgroep uit jonge mensen, dan zullen zij snel hun weg vinden op je digitale platform. Is je doelgroep wat ouder? Houd er dan rekening mee dat zij andere verwachtingen hebben. Kortom, zorg dat doelgroep en gebruikersvriendelijkheid op elkaar afgestemd zijn.

ux design websites

UX Design

Met een goed doordacht plan, het UX design, dat rekening houdt met doelstellingen, functionaliteiten en gebruikersvriendelijkheid, heb je een stevige basis. Daarna wordt het creatieve ontwerp van je website of je platform gemaakt. Het verleiden van de klant of cliënt vindt op verschillende manieren plaats en als je website er goed uitziet, helpt dat zeker mee.

Iedereen wil gevonden worden

Integraal onderdeel van een digitaal platform is de online marketingstrategie. En of je nu een overheidsinstelling bent of een commercieel bedrijf, iedere organisatie wil gevonden worden. SEO en SEA zijn daarom van belang, maar ook de juiste online marketingstrategie. Uiteindelijk krijg je pas nieuwe klanten of cliënten als je online vindbaar bent.
Waarom komt die website toch niet af?
Kortom, een nieuwe website, die technologisch gezien aan alle eisen voldoet, schept commerciële kansen of biedt ondersteuning aan de digitalisering van je organisatie. Wil je de investering van je website optimaal terugverdienen, dan is het belangrijk dat het platform de nodige aandacht krijgt vanuit de organisatie. Heb je hier niet de mankracht of capaciteit voor? Dan biedt Web en Content wellicht uitkomst. Neem voor meer informatie contact met ons op.


LAAT ONS WETEN WAT JE ZOEKT!