Voor wie

content management

Onze creatieve dienstverlening

Kan jouw organisatie ondersteuning gebruiken bij het maken van reclame? Ga je naar een beurs en wil je terugkomen met resultaten? Komt de nieuwe website maar niet af en heb je niemand om de site bij te houden? Dan wordt het hoog tijd om eens samen in gesprek te gaan. En omdat wij denken dat een bedrijf niet alle expertise onder een dak kan hebben, hebben wij van Web en Content dat voor je gedaan.
Alle kennis van moderne digitale communicatiemiddelen, gebundeld op een plek. Speciaal voor jou.

midden- en grootbedrijf reclamebureaus

Wie kunnen er bij ons terecht?

Web en Content richt zich op het MKB, de IT-sector, sierteelt en de gezondheidszorg.

MKB

Kleine tot middelgrote bedrijven hebben meestal niet de beschikking over een communicatieafdeling. Met Web en Content zijn ze in staat professionele online-marketing in te zetten.

IT-SECTOR

Met veel ervaring in de IT-sector beheersen wij het jargon en de werkwijze in de IT. Agile werken is ons bepaald niet vreemd, de reden dat deze sector ons past als een jas.

SIERTEELT

Kennis van de markt is in deze specialistische branche onontbeerlijk. Maar ben je er eenmaal in thuis dan is het dynamisch, leuk en vooral boeiend.

ZORGVERLENING

Als er wel een sector aan het veranderen is, dan is het de gezondheidssector. Gezien onze ervaring in de zorgverlening, is deze bijzondere en leuke sector bij ons aan het juiste adres.