Tekst

teksten webredactie

Hoe houd je de aandacht vast?

Tekst is er in allerlei soorten en maten.  Denk maar eens aan tekst voor boeken, tijdschriften, kranten, blogs, campagnes, websites en social media. En ongeacht waar de tekst voor bestemd is, een tekst moet begrijpelijk zijn en zo min mogelijk fouten bevatten. Een tekst met veel moeilijke woorden, lange zinnen en veel fouten komt niet betrouwbaar over. De kans dat mensen afhaken is dan vrij groot. 

De kunst van het verleiden

Daarnaast kun je een tekst aantrekkelijk maken door leuke tussenkopje te gebruiken, maar ook door middel van story telling. Een leuk verhaal is nu eenmaal aantrekkelijker dan droge kost.  Wij van Web en Content creëren voor jou graag de leukste slogans en de mooiste verhalen. Een schrijver voor blogs nodig? Ook dan ben je bij ons aan het juiste adres.

tekst webredactie

SEO

Eerlijk gezegd, tekst is hot, want overal is tekst voor nodig: websites, blogs, campagnes, noem maar op. En wil jij dat toekomstige klanten jou vinden op het internet? Zorg dan dat al je teksten SEO geschreven zijn. Hoe beter, hoe hoger je in de Google ranking komt. Op die manier ben jij je concurrenten altijd net een stapje voor op het internet.
Leuk om te weten is dat we jou graag een eerlijk voorstel doen. Standaard in onze werkwijze is dat wij een stukje tekst op proef maken. Bevalt het van twee kanten? Dan gaan we samen aan de slag en hopelijk voor een langere tijd.

Onze geschreven diensten

- Webteksten
- SEO teksten
- Whitepapers
- Copywriting
- Folders & brochures
- Nieuwsbrieven
- Blogs
- Campagnes
- Nieuwsberichten
- Artikelen of reportages
- Personeelsbladen
- Speeches


LAAT ONS WETEN WAT JE ZOEKT!