Portfolio

Healthy Lifestyle

Bij GYM3 was dringend behoefte aan een kentering van het imago. Daarnaast was de website niet gericht op groei. 

Succesvolle lancering
Sinds de lancering van de nieuwe, frisse huisstijl en de website is het succes ongekend. Binnen een jaar tijd een groeiend aantal leden, van, ja echt waar, 100%! En allemaal aangemeld via de website. De website wordt goed gevonden en staat hoog in de google ranking. Ben jij op zoek naar groei? Laat het ons weten!
www.gym3.nl

web en content amstelveen webdesign

Grafisch design voor hoog segment in Wonen Landelijke Stijl

Na de fotografie van de showroom, mochten we ook de opmaak van het advertentiewerk doen! 

Nieuwe website
En nieuwe keuken of bijzondere badkamer nodig? Binnenkort zijn de nieuwe websites van de The Classichouse en Klassieke Kranen in de lucht. Maar kijk uit, je wordt er hebberig van!
www.theclassichouse.eu

web en content amstelveen grafisch ontwerp
seo tekst

Woest aantrekkelijke tekst voor luxe sportmerk

Kunnen jullie teksten maken die passen bij ons merk Goldbergh? En ook nog SEO, spannend, uitdagend, stoer en vrouwelijk? Het is een feestje om zulke teksten te mogen maken. We hebben de wintercollectie geschreven en ook alvast de zomercollectie 2019!

Ongevraagd advies
Daarnaast hebben we ongevraagd advies gegeven voor een betere indeling, zodat een aantal belangrijke features meer in de spotlight komen te staan.
www.goldbergh.com

fotografie tekst seo website
blog tekst seo website

Fresh start met ERP software

Voor Axians hebben we blogs, whitepapers en artikelen geschreven. Verfrissend voor hun was de keuze van onderscheidende foto's en gewaagde titels die in de IT-sector nog niet zo gebruikelijk zijn. Hiermee bereik je je publiek gemakkelijker dan door alleen met vakjargon te strooien.

De kunst van het weglaten >>

www.axians.nl

tekst blog seo content
fotografie

De wind erin!

Fotografieopdracht voor 7Beaufort, bureau voor communicatieprofessionals. Voor de nieuwe website wilde de opdrachtgever hun eigen kandidaten met 7Beaufort wind in de haren gefotografeerd hebben!

www.7beaufort.nl

it tekst seo content

Revolutionaire doorbraak in de sierteelt

Virtueel boeket in 3D
BloomyPro uit Aalsmeer heeft software ontwikkeld, waarmee bedrijven uit de sierteelt binnen no-time een 3D boeket kunnen samenstellen.


Zo luidt de introtekst voor BloomyPro, die inmiddels nationaal en internationaal aan de weg timmert in de bloemenindustrie.

<< Digitaal bloemschikken

www.bloomypro.nl

website tekst fotografie content

Niemand begrijpt ons

Dit was een duidelijke hulpvraag; Niemand begrijpt wat we doen, help! Tijdens de bespreking bleek al gauw dat er meer aan de hand was. We hebben ENACT trainingen ook strategisch op weg geholpen en van het een kwam het ander: aanpassing strategie, nieuwe website, teksten en beelden!

'Enact heeft een benadering die wegloopt van alle andere bedrijfstrainingen. Mark en Herman, de grondleggers van ENACT, zijn van oorsprong acteurs uit bekende series en theatervoorstellingen.'

www.enacttrainingen.nl

fotografie interieur

Interieurfotografie

In Nes aan de Amstel staat een oude basisschool, die onlangs is omgetoverd naar een heerlijk woonhuis. De vrouw des huizes heeft het interieur op een eigenzinnige manier vormgegeven met veelal rauwe en reeds gebruikte materialen en meubelen. Daarnaast werkt zij, dat zal je niet verbazen, als interieur designer. Voor haar mochten wij het huis fotograferen. De foto's zijn gebruikt voor de website.

www.jaegger.nl

fotografie interieur

Internationale sierteelt

Voor de bloemen- en plantengroothandel hebben we al heel wat pakkende titels mogen verzinnen. Tenslotte moeten zij hun waar aan alle grote retailketens in Europa verkopen!
Zo hebben we bedacht dat planten die weinig verzorging nodig hebben en toch altijd bij je blijven wel een passende titel konden gebruiken:

LEAFS YOU NEVER

Dit concept is internationaal gepresenteerd op beurzen.

fotografie groothandel copy writing
trends tekst concepten

Trends vertalen naar concepten

Voor de internationale bloemenhandel hebben wij trends vertaald naar concepten. De concepten hebben wij vervolgens ingevuld met tekst en beeld. Een van de meest succesvolle concepten is Temptations. Een verleidelijk pot-plant-concept, vertaald naar mooie kleuren, bloemen en bijbehorende tekst. Verkocht en uitgebracht in maar liefst 7 Europese landen!

TEMPTATIONS


LAAT ONS WETEN WAT JE ZOEKT!